tiistai 27. maaliskuuta 2012

Loogista päättelyä


Ystäväni on töissä iltapäiväkerhossa, jossa on pieniä koululaisia. Hänellä on aina ihania tarinoita kerrottavanaan. Nyt pojat olivat kerhossa miettineet mitä eroa on tytöillä ja pojilla. Ystäväni odotti hieman kauhunsekaisin tuntein vastausta. Vastaus olikin hyvin luonnollinen ja täysin järkeenkäypä, poikien pohdinnan tuloksena oli, että nainen on NISÄKÄS ja mies MUNAKAS. No höh, mitäpä muutakaan! Yksi 7 v. tyttö taasen kertoi katsovansa täydellisiä naisia, vaikka se tulee niin myöhään (eikä minusta muutenkaan ole lastenohjelma, mutta minä olenkin vähän rajoittunut =), koska ”aikataulut on kuule ollut nyt päässä vähän sekaisin, kun AIVOTOIMISTO on vähä niinku sekasin!” No ymmärtäähän sen hyvänen aika, eihän sille sitten mitään voi ;)

Lapset ovat kyllä niin ihania, vaikka ne onkin julmetun rasittavia välillä (usein), kyllä niiden kanssa saa nauraa. Ja niillekin vähän nauraa, salaa. Kuten kun typsy tanssii (yrittää tanssia) streetiä hirrrrrveen tosissaan ja omasta mielestään tosi hienosti. Tietysti kehun häntä, vaikka esitys on lähinnä huvittava ja joudun pidättelemään naurua. Tai kun typsy kertoi tohkeissaan että punkkarit jakoivat koulussa nameja. Hän siis tarkoitti penkkarinameja =)


Lopuksi pikku pääsiäiskevennys... Ei ihme että lasten jutut naurattaa minua, kun olen itse niiiiiin julmetun lapsellinen ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti