torstai 8. joulukuuta 2011

Huono päivä


Tänään ei ole hyvä päivä. Olen flunssaisena kotona sairastamassa, eli se tarkoittaa sitä että minusta ei välttämättä tulekaan maanantaina mahoa lehmää (kts. http://nuputtelua.blogspot.com/2011/12/maho-lehma.html). Ja se olisi pieni katastrofus. Olen jo henkisesti valmistautunut leikkaukseen ja käynyt kaiken maailman kokeissa, ja mieskin olisi sopivasti lomalla hoivaamassa minua. Miehellä kun on niin kova hoivavietti, pääsee toteuttamaan syvintä itseään. Or not… Ja sitten en edes laihtuisi sitä paria grammaa, epistä!

Toinen mieltäylentävä tapahtuma tänään oli sähkömiehen yllättävä käynti. Yleensä miehen kuin miehen yllättävä käynti on aina piristävää ja suorastaan toivottavaa, mutta nyt ei kun vitutti jo valmiiksi.  Asumme kunnan vuokra-asunnossa, ja kiuas meni rikki. Sähkärin tuomio oli että siitä ovat vastukset menneet ja se pitää vaihtaa. Mikä parasta, MEIDÄN kuulemma pitää maksaa uusi kiuas ja työ, siis WTF??!! Rivarimme on valmistunut v. 1996 tai 1998, ja asunnossamme on ollut lukuisia asukkaita meitä ennen. Mutta kun kiuas nyt sattuu menemään rikki meidän tässä asuessamme, me olemmekin vastuussa, siis ei voi olla totta! Laitoin isännöitsijälle kyselyn asiasta, haluan myös lakikohdan mihin tämäkin idioottimainen sääntö perustuu.

Me emme siis tod mitään kiuasta vaihda ja maksa, tarkoitus on muutenkin lähteä tästä hippulat vinkuen kun mies valmistuu. Vaikka tämä on suht rauhallinen taloyhtiö jossa on todella turvallinen piha ja seinänaapurimme molemmin puolin ovat tällä hetkellä ihanat (viime kesänä oli toisin mutta se on taas toinen tarina), niin sosiaaliset ongelmat tuppaavat kasaantumaan kunnan tai kaupungin vuokrataloihin. Meidänkin taloissamme on useampi perhe lastensuojelun piirissä ja alkoholisteja riittää. Alkkiksiä nyt löytyy muutenkin, mutta uskaltaisin väittää että vuokrataloista enemmän, vertailupohjaa on myös omistusasunnosta ja asumisoikeusasunnosta. Ja nyt vielä kun täällä on murkkuani lainaten ihme natsisäännöksiä (kts. http://nuputtelua.blogspot.com/2011/11/murkku-suomi-sanakirja.html), ei tarvitse kahta kertaa miettiä jäämmekö tänne asumaan. 

Eli yskittää ja ketuttaa, sellainen päivä tänään. Taidanpa tästä painua pehkuihin säälimään itseäni.




Edit: 
Edelleen toivon kovasti, että flunssa hellittää ja pääsen leikkaukseen. Isännöitsijäkin vastasi: "Vaihdetaan sähkömiestä kun tuollaisia puhuu. Laitan tämän tiedoksi toiselle paremmalle sähkömiehelle joka ottaa sinuun yhteyttä asiassa." Eli parempaa sähkömiestä odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti