lauantai 26. marraskuuta 2011

Rakas joulupukki

Kuten tiedät, olen aina arvostanut sinua suuresti. Meillä on takana jo monen vuosikymmenen yhteinen taival. Nyt kuitenkin täytyy suoraan sanoa, että olen aika pettynyt toimintaasi.

Muistatko kun lapsena halusin omaa hevosta enemmän kuin mitään muuta. No tulihan sitä hevosta, nimittäin joulupöytään kun vanhempani saivat lahjaksi aitoa venäläistä meetvurstia. (Terapiakäynnit tämän joulun jälkeen jatkuivat vuosia.)

Opiskelujen jälkeen toivoin vastuullista ja jännittävää työtä. Vastuuta totisesti olen saanutkin, kun olen yksin vastuussa 30 potilaasta. Ja kyllä joka työvuorossa saa jännittääkin, että kuoleeko joku käsiin kun henkilökuntaa on liian vähän. Ihan tällainen vastuu ja jännitys ei kyllä kuitenkaan ollut mielessäni. Muistaakseni toivoin myös hyvää palkkaa, eli ei mennyt ihan putkeen tämä(kään) toive.

Toivoin myös pientä peppua ja isoja rintoja, taisit sitten muistaa toiveen vähän väärin päin? Seuraavana jouluna toivoin, että jos en saa hyvää perää ja rintoja suoraan joululahjaksi, niin mieheni innostuisi kosmeettisesta kirurgiasta ja kustantaisi kauneusleikkaukseni. Mies totisesti innostui kauneusleikkauksista, nimittäin minua 15 vuotta nuoremman naisen muodossa jolla oli tötteröhuulet ja 700 gramman silikonitissit.  Minulle sen sijaan jäi kärpäslätkät, joilla saa hengiltä vaikka pienen linnun. Täsmennyksenä, että kun pyysin  tappavan tehokasta asetta ötököitä vastaan, että voisi rauhassa nauttia mökillä suvi-illoista, en tarkoittanut että minun pitäisi kantaa sitä asetta mukanani! No eipä ole mökkiäkään enää, se jäi erotessani ex-miehelle ja povipommille. 

Useana jouluna toiveenani oli että pääsisin matkustelemaan ja tutustumaan vieraisiin kulttuureihin. Mielessä oli joku muu kohde kuin Tallinna, jossa pääsee tutustumaan suomalaiseen kännäyskulttuuriin. Tarkoitin hieman eksoottisempia maita, mutta ainoa eksoottinen asia elämässäni on ollut se eksoottinen sukupuolitauti, jonka toinen mieheni toi Thaimaasta. Ei tarvitse varmaan erikseen mainita että eroon päättyi sekin liitto.

Toisen avioeroni jälkeen toivoin että viimein saisin elämääni ikäiseni, huumorintajuisen ja älykkään miehen, jonka kanssa voisi keskustella ja joka uskaltaisi näyttää tunteitaan. Toit kyllä elämääni tämän unelmamiehen, hänen ja tyttäreni häät ovat ensi kesänä. Tarkoitin silloin että haluan miehen ITSELLENI!

ETTÄ OLISIKO IHAN LIIKAA PYYDETTY ETTÄ LAITTAISIT NYT TÄNÄ JOULUNA ASIAT KUNTOON, MITÄ??!! Jos joulumuori hoitaisi lahjapuolen, mitään ongelmia toiveiden toteumisen kanssa ei varmasti olisi ollut!

Eipä tässä sitten tänä jouluna muuta.

T. Nuppu

P.s. Toivon tietysti edelleen myös yleisellä tasolla maailmanrauhaa ja että kaikilla ihmisillä olisi katto päänsä päällä ja ruokaa ja päpäpälä mitä noita nyt onkaan.
P.p.s. Jos pitää valita maailmanrauhan ja omien toiveiden välillä, haluan että minun henkilökohtaiset toiveeni toteutuvat.

2 kommenttia:

  1. Muruseni, lähden lauantaipäivän viettoon iloisin mielin. Olen istunut pöydän ääressä ääneen nauraen sun hauskoille tarinoillesi, perheen katsoessa ihmetyksen ja säälin sekaisin katsein, kyynelten valuessa poskille. Riemukasta viikonloppua, J.

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 Ja kiitos samoin hauskaa viikonloppua myös teille :)

    VastaaPoista