torstai 10. toukokuuta 2012

Huonoja oloja ja hyviä tuureja

Taas on näemmä tullut vähän taukoa kirjoittamisessa. Kun ei ole hyvä olo, ajatus ei kulje. Siis niinkään vähää kuin yleensä, eli miinuksen puolelle mennään. Iski tulehdus huonoine oloineen ja sahaavine kuumeineen, nyt on vielä useampi päivä syötävä 2 eri antibioottia. Tänään piti olla eka työpäivä, uusi yritys maanantaina =)

Tänään manasin naamakirjassa että kun on vähän parempi olo niin alkaa tylsistyä. Ne osoittautuivat viimeiseksi kuuluisiksi sanoiksi, samaan tyyliin kuin ”onpas lihavalla sedällä ruma mopo ja nahkaliivi”.  Nimittäin tylsyys loppui äkkiä kun typsy tuli koulusta, silmän alunen mustana ja ruhjeilla ja maha kipeänä. Oli juossut kaverin kanssa, jalat olivat sotkeutuneet ja molemmat olivat kaatuneet, typsy suoraan eteen päin. Typsyn kertoman mukaan hän "nukahti hetkeksi ja näki unia, sitten ope herätti". Meille ei oltu ilmoitettu koulusta mitään, opettaja ei varmaan ollut tajunnut että typsy oli mennyt hetkeksi tajuttomaksi. Käytiin tietysti lääkärillä, mutta taidettiin selvitä säikähdyksellä.

Täytyy taas kehua paikallisia terveysasemia, hienosti päästiin lähimpään heti näyttämään typsyä ja kun sieltä mentiin kirkonkylään, ei sielläkään tarvinnut kauaa odottaa. Eilen kyllä kirosin rankasti kun menin laboratorioon klo 8, sisällä oli nro 2, sama numero oli edelleen kun lähdin 20 minuuttia myöhemmin. Minulla oli nro 25... Lähdin minut leikanneeseen sairaalaan ja takuulla säästin aikaa. Kärsivällisyys(kään) ei ole hyveeni =)

Automatkalla typsy kirvoitti taas hyvät (tukahdetut) naurut kun selitti tohkeissaan, että hän oli koulussa lyönyt nauloja saharalla =) On kuulemma tehnyt äitienpäivälahjaa, odotan TODELLA mielenkiinnolla mitä sieltä tulee ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti