torstai 23. helmikuuta 2012

Tasmanian tuholainen eli koira myytävänä. Taas.

Koiramme ei tykkää olla yksin. Ja tällä viikolla se on ollut parina päivänä poikkeuksellisen pitkät päivät yksin, koska minä olen ollut töissä, lapset mummolassa (jee!) ja mies opiskelupaikkakunnalla. Ja tietysti kun on tylsää niin pitää kehittää jotain kivaa tekemistä. Mutta pakkoko se tekeminen on olla jotain luvatonta??!! Aivan sama mitä leluja tai puruluita sille jättää, se ei koskekaan niihin. Paitsi sitten kun joku tulee kotiin se ryntää innoissaan niiden kimppuun. Argh!! Taas tulee mieleen pieni kadotustemppu

Vaikka olen siis saanut nyt olla yksin, koira on hieman (paljon) rajoittanut vapaa-ajan viettoani. Eilen illalla pääsin kuitenkin kaverin kanssa syömään ja leffaan kun olin etätöissä kotona päivän. Kävimme katsomassa ”Vuosaaren”, enkä oikein vieläkään tiedä tykkäsinkö siitä vai en. Se oli niin surullinen ja ahdistava pienestä toiveikkuudestaan huolimatta, ja tarinat olivat liian toden tuntuisia. Ja ovat joillekin todellisuutta, ja sehän siinä niin kauheaa onkin. Hyvää elokuvassa oli se, että se herätti monenlaisia ajatuksia, ja tuli olo ettei sitä ehkä kuitenkaan paskempi vanhempi olekaan, vaikka välillä korottaa lapsille ääntään ja haluaisi muuttaa (YKSIN) Timbuktuun.

Huomenna vietämme miehen kanssa laatuaikaa kerrankin kahdestaan ja menemme maistelemaan Kellarikrouvin Helsinkimenuuta. Tosin miehen mielestä tätä ei ehkä laatuajaksi lasketa… Hänen mukaansa esim. risteily kavereiden kanssa on A-luokan reissu, rakastajattaren kanssa B-luokan matka ja vaimon kanssa Ö-luokan kidutus ;) Ihan kiva päästä hieman tuulettumaan ennen kuin naperot tulevat, viikon vapaudesta maksetaan kova hinta. Ennen reissua ja reissun jälkeen on nimittäin aina tiedossa järkyttävää kiukuttelua, huutoa, valitusta ja itkua. Ja lapsetkin saattavat hieman osoittaa mieltään.


"Siis mitään en oo tehny. Ei oo mitään todisteita!"
Laatikko ja luistimet on raahattu portaiden alta...

Kaksi kysymystä. 1. Mistä hitsistä se on tämän pikku lampun irrottanut??
2. Missä hitsissä on se osa mistä tämä lamppu on revitty irti??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti