keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Keski-ikää pukkaa


Olen nyt ollut tasan kuukauden virallisesti keski-ikäinen (eli 20. (+7). (+3). (+4). (+6). (+2). (+3). Ei hitto, enhän mä osaa edes laskea niin pitkälle, menee ihan sekaisin. Huhhuh!). Eli nyt varmaan pitäisi olla ihan OIKEASTI aikuinen. Ei vaan tunnu siltä. Yhtään. Ihan vastuutonta antaa minulle kaksi lasta huollettavaksi.

Ystäväni vievät minut tasavuosien kunniaksi syömään ylihuomenna, en yhtään tiedä minne ja mitä. Vähänkö ihanaa! Ihanasti on kyllä nyt muutenkin ollut kaikkea kivaa menoa ja bilettämistä. Muutama viikko sitten olin entisten työkavereiden ja nykyisten ystävien kanssa bilettämässä. Bilettämisessä on ihan parasta etkot, meillä oli tosi mielenkiintoisia keskusteluja. Tai sitten pieni nousuhumala sai meidät luulemaan juttujamme syvällisiksi ja hauskoiksi ;) Olen oikeasti niiiin superonnellinen kaikista ystävistäni.

Olen odotellut keski-iän kriisiä, mutta eipä ole pahemmin näkynyt. Tai sitten kriiseilen muutenkin niin paljon ettei eroa entiseen huomaa… Ainoa kunnon irtiotto normaalista oli juontajana toimiminen. Eräällä radiokanavalla on aina perjantaisin juontajan kaverina joku kuuntelija. Hain siihen ja pääsin. Kokemus oli todella mielenkiintoinen, vähän jänskättäväkin ja siitä jäi kivat muistot. Onneksi oikea juontaja oli rautainen ammattilainen ja todella mukava ja kannustava. Ja mitä ilmeisimmin kärsivällinen kun jaksaa tällaisia tunareita =) Huumorintajumme ei mennyt täysin yksiin, siis TODELLA yllättävää ettei joku ymmärrä minun loisteliaan nerokasta huumoriani… Esimerkiksi kun hän kysyi miten perhe suhtautui juontokeikkaan, vastasin rehellisesti että mies kysyi ensin että miksi ihmeessä. Selitin että halusin poistua omalta mukavuusalueeltani ja haastaa itseni kokeilemalla jotain täysin uutta. Tähän mies totesi, että olisin voinut kokeilla ihan vaan vaikka kuntosalia =)) Murkku taas oli mielettömän kiinnostunut ja innostunut, minkä huomasi hänen kommentistaan: ”Aha.” Typsy kysyi millä kanavalla ohjelma näkyy (juu, yhtään ei huomaa ettei meillä kotona ehkä kuunnella kovin paljon radiota. Autossa kyllä sitäkin enemmän.). Äitini sanoi etten saa ainakaan sanoa sukunimeäni. Juontaja otti vähän liian tosissaan kommentit, minusta ne olivat tosi hauskoja. Ja kun sain kuuntelijalta positiivista palautetta, totesin että se oli äidiltäni. Seuraavan positiivisen palautteen kohdalla totesin että sekin oli äidiltä, äiti on vaan vaihtanut nimimerkkiä. Juontaja ei ihan tajunnut tätäkään…

No jos yhdellä juontokeikalla pääsee keski-iän kriisistä, niin hyvä niin :) Vai mitäköhän sitä seuraavaksi keksisi…?? Nimittäin kun rajuinta minussa taitaa nykyään olla lakatut varpaankynnet (siis kuinka säälittävää.... :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti